Professioneel

Ervaren

011-988136
24/24 bereikbaar

Deskundig

Nauwkeurig

Verstoppingen in Hasselt? Laat uw afvoer doorspuiten!

Naast lekkages vormen verstoppingen voor veel woningbezitters een grote ergernis. Een verstopping gaat doorgaans gepaard met een smerige lucht en in het ergste geval is het zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet of douche bij een verstopping. Reden genoeg om bij een beginnende verstopping in Hasselt direct de hulp van onze loodgieters in te schakelen. Onze loodgieters kunnen de afvoer onder een hoge druk doorspuiten, waardoor de verstoppingen letterlijk voor u worden opgelost.

Hoe ontstaan verstoppingen in de afvoer?

Verstoppingen zijn het gevolg van restafval wat in de afvoer naar de bodem zakt. Het restafval kan hierbij niet meer door het water in de afvoer worden meegevoerd, waardoor de ophoping steeds groter zal worden. Dit is het begin van een verstopping! Restafval komt in verschillende vormen voor. Denk aan een overmatig gebruik van toiletpapier in uw toilet, etensresten die bij de afwas in de afvoer onder uw gootsteen terechtkomen of haren die tijdens het douchen in de afvoer stromen.

Er bestaan verschillende mogelijkheden om de kans op verstoppingen te verkleinen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een zeefje in uw gootsteen, plaats een filter in het putje van uw douche en matig het gebruik van toiletpapier. Helemaal is een verstopping niet uit te sluiten, waardoor het raadzaam blijft om uw afvoer eens per jaar of eens per twee jaar onder een hoge druk door te laten spuiten. Onze loodgieters helpen u hier graag bij, zodat u een serieuze verstopping in de afvoer kunt voorkomen.

verstoppingen hasselt