Professioneel

Ervaren

011-988136
24/24 bereikbaar

Deskundig

Nauwkeurig

Nieuw sanitair installeren in Hasselt

Gaat u uw badkamer verbouwen? Grote kans dan dat er nieuwe sanitaire voorzieningen worden geplaatst. De oude moeten in dat geval eerst verwijderd worden. Ga hierbij altijd voorzichtig te werk. Het is namelijk van belang dat uw leidingen niet beschadigen, want anders ontstaat er een lekkage. Zoekt u nog een loodgieter in Hasselt die uw oude sanitair kan verwijderen? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u op dit gebied namelijk van dienst zijn. Dat is overigens niet het enige. Laat het plaatsen en sanitair installeren in Hasselt ook gerust aan Loodgieterij Dubois over. Zo weet u zeker dat uw sanitair op de juiste wijze geïnstalleerd wordt.

Zelf sanitair installeren in Hasselt

Sanitair installeren wordt door veel mensen in Hasselt onderschat. Zij denken dat dit een fluitje van een cent is, maar dit is vaak niet het geval. Er komt namelijk behoorlijk wat kijken bij het installeren van sanitair in Hasselt. Zo moeten de koud- en warmwaterkraan aan de juiste kant bevestigd worden. Daarnaast moet het leidingwerk op de juiste wijze aan elkaar gekoppeld worden, anders ontstaat er een lekkage. Dit geldt eveneens voor het aansluiten van de afvoer. Indien u geen ervaring heeft met sanitair installeren in Hasselt, raadt onze loodgieter u ten zeerste af dit zelf te doen. De kans is in dat geval namelijk groot dat er schade ontstaat en dat kost u alleen maar extra geld.

Sanitair laten installeren

Wilt u er zeker van zijn dat uw sanitair in Hasselt op de juiste wijze geïnstalleerd wordt? Dan schakelt u Loodgieterij Dubois in. Doordat onze medewerkers goed geschoold en ervaren zijn, weten zij precies hoe zij te werk moeten gaan. Uw sanitair in Hasselt wordt dan ook altijd op de juiste wijze geïnstalleerd. Hierdoor hoeft u dan ook niet bang te zijn dat er lekkages of andere problemen opduiken. Onze loodgieters controleren het geïnstalleerde sanitair altijd uitvoerig, zodat hij er zeker van is dat er daadwerkelijk geen problemen ontstaan.

Loodgieter inschakelen voor het totale plaatje

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen, is het niet alleen een kwestie van sanitair installeren in Hasselt natuurlijk. Zoals gezegd moet ook uw oude sanitair verwijderd worden. Krijg het sanitair een andere plek in uw nieuwe badkamer? Dan is de kans groot dat ook uw leidingwerk verlegd moet worden. Hiervoor kunt u tevens een beroep doen op Loodgieterij Dubois. Het verleggen van leidingen moet op de juiste manier gebeuren, aangezien er anders een lekkage ontstaat. Dit kan veel onzichtbare (water)schade veroorzaken. Wilt u uw sanitair in Hasselt op de juiste wijze installeren en problemen tijdens de verbouwing van uw badkamer voorkomen? Neem dan contact op met onze loodgieter.

advies bij lekkage