Professioneel

Ervaren

011-988136
24/24 bereikbaar

Deskundig

Nauwkeurig

Cv onderhoud in Hasselt

Een van de meest essentiële onderdelen van uw huis is uw cv-ketel. Deze ketel zorgt er namelijk voor dat u warm kunt douchen en dat uw huis lekker verwarmd is na een lange dag werken. U wilt er daarom niet aan denken dat u dit opeens moet missen door een defecte cv-ketel. Dit kan voorkomen worden door periodiek CV onderhoud. Dit is belangrijk voor het behouden van een lange levensduur van uw cv-ketel.

CV onderhoud door loodgieter

CV onderhoud is belangrijk en werkt mee aan een verlengde levensduur van uw CV ketel. Vaak weet u niet dat het nodig is tot het te laat is. Daarom is het verstandig om minstens jaarlijks een loodgieter in te huren voor onderhoud aan uw CV. Effectiever is echter nog om het elk halfjaar te doen voor optimale resultaten. Regelmatig onderhoud kan er voor zorgen dat uw ketel langer mee gaat, wat u geld kan besparen. Ook zorgt het er voor dat uw CV ketel niet zomaar een storing krijgt, en bent u er verzekerd van dat u altijd warm water heeft.  Door het inhuren van Loodgieterij Dubois wordt uw CV ketel op alle elementen gecontroleerd, en bent u  er van verzekerd dat alles in orde is.

Uw ervaren loodgieter

Aangezien onderhoud niet zomaar een klus is, is het verstandig om een ervaren loodgieter in te huren voor deze taak. Loodgieterij Dubois staat voor u klaar voor elke loodgietersklus! Neem contact met ons op en wij sturen jaarlijks onze meest ervaren loodgieter naar u toe voor onderhoud en eventuele reparatie van uw cv-ketel, zodat u er verzekerd van bent dat hij zo lang mogelijk mee gaat. Ook kunnen wij u helpen bij het vervangen van uw cv-ketel, of bij het oplossingen van storingen.

CV onderhoud