Professioneel

Ervaren

011-988136
24/24 bereikbaar

Deskundig

Nauwkeurig

Zoekt u een loodgietersbedrijf in Hasselt? Wij helpen u graag!

Bent u momenteel op zoek naar de hulp van een loodgietersbedrijf in Hasselt? Loodgieterij Dubois komt graag bij u langs voor het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Wij hebben een ruime expertise in het leggen van nieuwe leidingen of het verleggen van bestaande leidingen, het doorspuiten van de afvoer om verstoppingen te voorkomen, het installeren van nieuw sanitair in de badkamer, etc. Met welke diensten kunnen onze loodgieters u van dienst zijn? Naast de mogelijkheid om werkzaamheden voor u uit te voeren, kunnen we u tevens van passend advies voorzien. Denk bijvoorbeeld aan advies over combiketels, mogelijkheden om de badkamer te veranderen of opties om de kans op een verstopping te minimaliseren.

Loodgieterij Dubois: vakkundigheid en professionaliteit

Loodgieterij Dubois staat voor vakkundigheid en professionaliteit, wat duidelijk terugkomt in de manier waarop wij werken. Het is afhankelijk van de werkzaamheden die voor u moeten worden uitgevoerd, hoe we te werk gaan. Zo zorgen we bij een lekkage niet alleen voor het achterhalen van de bron, maar bieden we direct een passende oplossing. Dit geldt ook voor het verhelpen van een cv-storing, waarbij we versleten onderdelen voor u vervangen om nieuwe storingen te voorkomen.

Ook enige snelheid is gewenst bij het verhelpen van lekkages of storingen in de cv-ketel. Het zou immers erg vervelend zijn als u een avond geen gebruikt kunt maken van warm water of van uw verwarming. Zeker in de herfst en winter is een werkende verwarming essentieel! Wilt u meer weten over de diensten die wij u kunnen bieden of over onze werkwijze? Onze loodgieters staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

advies bij lekkage