Professioneel

Ervaren

011-988136
24/24 bereikbaar

Deskundig

Nauwkeurig

Riool ontstoppen

Een verstopping komt altijd ongelegen. Een verstopt riool kan vervelende gevolgen hebben. Het is verstandig om direct actie te ondernemen, zo voorkom je lekkage of vochtproblemen zoveel mogelijk. Wat zijn de oorzaken van een verstopt riool? En wanneer schakelt u een loodgieter in?

Met spoed een riool ontstoppen in Hasselt

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een loodgieter en u in of rondom Hasselt woonachtig bent. Wij werken met de meest professionele loodgieters. Zij beschikken over geruime ervaring en de juiste gereedschappen om ook uw verstopping zo snel mogelijk te verhelpen.

Water kan niet meer wegstromen bij een verstopping. Vaak komt het water terug omhoog. Dit kan niet alleen een overstroming veroorzaken, maar ook een vieze lucht veroorzaken. Water dat in de afvoer blijft staan kan daarnaast ook lekkages of vochtplekken veroorzaken.

Een verstopping kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het doorspoelen van vaste stoffen. Dit kan bijvoorbeeld speelgoed zijn dat per ongeluk in het toilet terecht is gekomen. Bij jonge gezinnen wil dit nog weleens gebeuren. Het komt ook regelmatig voor dat er bijvoorbeeld veel haar, maandverband, plastic, olie of babydoekjes doorgespoeld zijn. Dit hoopt zich als het ware op in het riool, waardoor er een verstopping ontstaat. Tot slot kan er ongemerkt een verzakking plaatsgevonden hebben waardoor de rioolbuizen afbreken. Dit probleem komt vaker voor bij huizen die al wat ouder zijn.

riool ontstoppen Schakel uw loodgieter in

Als u merkt dat u last heeft van een verstopt riool, dan is het verstandig om direct een loodgieter in te schakelen. Hiervoor kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Voor spoedklussen staan wij dag en nacht voor u klaar. Loodgieterij Dubois zal meteen controleren wat de oorzaak van de verstopping is. Elke verstopping moet op een andere manier verholpen worden. Door onze ruime ervaring met dit soort klussen achterhalen wij de oorzaak snel, en verhelpen wij de verstopping zo snel mogelijk.

verstoppingen hasselt