Professioneel

Ervaren

011-988136
24/24 bereikbaar

Deskundig

Nauwkeurig

Daklekkages in Hasselt laten verhelpen

Er zijn weinig zaken zo vervelend als een lekkage in uw woning. Lekkages komen op tal van verschillende plekken in uw woning voor: rond uw leidingen, bij de afvoer van uw toilet of douche, onder uw dak, of bijvoorbeeld tussen twee muren. Dit maakt het vaak erg lastig om de bron van een lekkage zelf te achterhalen, evenals dat het herstellen van een lekkage in de meeste gevallen niet eenvoudig is. Loodgieterij Dubois helpt u graag bij het verhelpen van daklekkages in Hasselt en omgeving, zodat een blijvende waterschade aan het houtwerk onder uw dak voorkomen kan worden. Waterschade komt doorgaans voor in de vorm van schimmel- of rottende plekken in het hout, op uw plafond of op muren. Het kost maanden om het vocht uit uw woning te laten trekken.

Bron van een daklekkage achterhalen

Het achterhalen van de bron van daklekkages is vaak geen eenvoudige klus. Onze loodgieters beschikken over speciale lampen, waarmee het heel eenvoudig wordt om het waterspoor van bij daklekkages te volgen. Daar waar het waterspoor stopt, bevindt zich vaak de bron van de daklekkage in uw woning. Wanneer de bron van de lekkage eenmaal gevonden is, zullen onze loodgieters voor een passende oplossing zorgen. Zo bent u verzekerd van een minimale kans op waterschade in uw woning.

Voorkomen is vanzelfsprekend beter dan genezen, dat geldt zeker voor een lekkage. Laat uw dakbedekking daarom eens per jaar of eens per twee jaar door onze loodgieter nalopen op beginnende schade of slijtage. Zo kan een lekkage aan uw dak voorkomen worden.

daklekkages hasselt