Professioneel

Ervaren

011-988136
24/24 bereikbaar

Deskundig

Nauwkeurig

CV storingen in Hasselt oplossen

Zeker in de herfst en winter is het erg fijn als u kunt rekenen op een werkende cv-ketel in uw woning. U moet er immers niet aan denken, dat u op een koude herfst- of winteravond zonder verwarming of warm water komt te zitten? Veel mensen zien de cv-ketel als een van de meest essentiële elementen van een woning, omdat er vanuit de cv-ketel voor warm water en voor de verwarming van uw kamers wordt gezorgd. Toch besteden veel woningbezitters te weinig aandacht aan het onderhoud wat noodzakelijk is bij een cv-ketel. Bedenkt u eens voor uzelf, wanneer u de cv-ketel in uw woning voor het laatst heeft laten onderhouden door een installateur of loodgieter.

Hoe voorkom ik cv storingen in huis?

CV storingen kunnen in verschillende soorten voorkomen. Zo kan er bij een gebrek aan onderhoud aan de cv-ketel sprake zijn van versleten of beschadigde onderdelen in de cv-ketel, kunnen er grote stofhopen zijn ontstaan, enzovoorts. Loodgieterij Dubois kan u helpen bij het uitvoeren van onderhoud aan de cv-ketel of het verhelpen van cv storingen in Hasselt. In sommige gevallen is het mogelijk om cv storingen zelf te verhelpen, door de cv-ketel te resetten. Lees hiervoor de instructies van uw cv-ketel.

Onze loodgieter in Hasselt helpt u niet alleen bij het verhelpen van cv storingen, ook kunnen we u advies geven over mogelijkheden om over te stappen op een combiketel. Met een combiketel kunt u op de jaarlijkse energiekosten besparen, evenals dat een combiketel minder onderhoud nodig heeft.

cv storingen hasselt